insule din nori

Guest post: in zbor peste Europa


Ma bucur ca pentru articolul de astazi voi reusi sa marchez doua premiere.

In primul rand, am pregatit niste poze „proaspete”, de pe rute pe care nu le bat de obicei si cu aeronave noi: vom vedea cum arata cerul deasupra Alpilor si varfurile muntilor iesind ca niste insule dintr-un plafon de nori, dintr-un Embraer si Avro.

De aemenea, acest articol marcheaza primul „guest post”, prin amabilitatea lui Catalin Gherasim de la Wish2goPasionat de calatorii, fotografie si aviatie, Catalin Gherasim nu scapa nicio ocazie de a surprinde lumea vazuta din zbor. Dupa ce a strabatut Romania in lung si in lat si a vizitat 15 tari din Europa si America de Nord, s-a hotarat sa povesteasca si altora experientele sale de calator. Astfel, din 2012 scrie impreuna cu Elena, partenera sa de viata si de excursii, pe blogul de travel, Wish2Go.

2 gânduri despre &8222;Guest post: in zbor peste Europa&8221;

  1. Am calatorit odata cu un avion ANR 32 cred,si experienta trăită nu se compara cu nimc de pina acum.La decolare tremura din toate incheieturile,si un zgomot asurzitor,ma uitam in jur si toata lumea isi facea cruce,m-am ghindit ca acum este sfirsitul.Dar nu sa intimplat nimic si a decolat cu bine.am mai transpirat un pic la aterizare dar am ajuns cu bine.Nu se compara cu avioanele internationale,cu care calatoria este o placere .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s